Gereformeerde Gemeente Emmeloord
contact | sitemap
Kerk Activiteiten Kerkbouw

 -12-club Jedid-Jah

De -12-club komt ongeveer 1 keer per maand bij elkaar op vrijdagavond van 19:00 uur tot 20:30 uur. De club is bedoeld voor kinderen van de basisschool. Met elkaar hopen wij na te denken over een gedeelte uit de Bijbel. Ook is er tijd voor ontspanning. Wat die ontspanning inhoudt, verschilt per avond.

De naam van onze club is 'Jedid-Jah'. Deze naam vinden wij ook in 2 Samuel 12 vers 25. Als Salomo groot genoeg is, stuurt David zijn zoon naar de profeet Nathan, zodat Salomo over de Heere kan leren. Jedid-Jah betekent 'beminde van de Heere' of 'lieveling van de Heere'.

In Ons Eigen Blad en onder het kopje 'nieuws' op deze site worden de clubavonden aangekondigd. Daar staat aangegeven waarover de avond gaat. In het seizoen 2018-2019 behandelen we het thema "Kinderen in de Bijbel".

Als verwerking maken we de boekjes die worden uitgegeven door de Jeugdbond Gereformeerde Gemeente (JBGG): Kompas -10 en Kompas +10. 

In de agenda zie je wanneer we club hebben!

Zit jij in groep 5, 6, 7 of 8? Van harte welkom op de -12-club!


 -10+10
juf Flier-Guijtjuf Wassink-van der Wekken
meester Flierjuf Hoogendoorn-Verhoeks
juf Kaat-Bolding
meester Peters
juf Post-Feenstrajuf Simonse-Doorn
juf Wierda-de Waardjuf Simonse-Vollmüller
juf van der Blonk-Moensjuf van Urk-Bal
juf de Wolf-Simonsemeester Wassink

 

 

Mailadres

 

Voor vragen kun je  / kunt u altijd met ons contact opnemen. In de gemeentegids vindt u onze adressen en / of telefoonnummers. Mailen kan natuurlijk ook. Daarvoor gebruikt u het volgende mailadres:

jedid-jah@gergememmeloord.nl

 

 

Jaarthema 2018-2019

Het jaarthema wat we behandelen in dit seizoen is: Kinderen in de Bijbel.